Ontmoet

daisy-van-zoggel

Mijn kernwoorden?

Creatief | Betrouwbaar | Meedenker | Enthousiasteling | Levensgenieter |Loyaal | Miss-Positivo | Doener | Doorzetter

Mijn missie?

Ondernemers goed wegzetten op het internet zodat ze een website hebben die voor hùn werkt in plaats van andersom.

Samenwerken met mij betekent dat jij alleen maar kladjes aan hoeft te leveren met stukjes tekst. Ik help je met het kneden naar een perfecte website.

Mijn business?

Al geruime tijd is mijn core-business het bouwen van websites. Omdat ik merkte dat de gemiddelde ondernemer niet voldoende content heeft om te plaatsen ben ik mijn dienstenpakket uit gaan breiden. Uiteraard heb ik eerst de nodige opleidingen en cursussen gevolgd en inmiddels kan ik een compleet dienstenpakket aanbieden. De ondernemer kan helemaal blanco bij mij binnenstappen en voordat het traject voorbij is heeft hij/zij een stevige basis als website.

 

Wie zijn mijn klanten?

Ik werk graag met ondernemers die het vooropstellen dat ze goed gevonden worden binnen Google. Ik begeleid ondernemers van A tot Z. Heb jij al wel veel content om te plaatsen dan gaan we daar mee aan de slag. Heb je nog helemaal niks dan beginnen we gewoon bij 0. Voor iedere ondernemer kan ik een maatwerk pakket samenstellen.

 

Dit ben ik

Ik ben een echte bourgondiër. Ik hou van het leven en alles wat daarbij hoort. Lekker op z’n tijd uit eten en genieten van een goed glas wijn. Heeeeeerlijk!

Ik trek er graag op uit met mijn fotocamera en wandelen dat is mijn passie. Ben dan ook echt besmet met het 4-daagsevirus. Met vriendinnen ga ik het liefst meerdaagse wandeltochten maken in binnen- en buitenland.

Ik woon met mijn man en 2 kinderen in het prachtige Maasbommel. We wonen in een huis met mogelijkheden zeg ik altijd. Zo kan ik mooi kantoor aan huis houden en man en kinderen hebben de ruimte om zich met andere activiteiten bezig te houden. We hebben achter ons huis dus een betonfabriek waar ze prachtige grote bloembakken fabriceren. Kijk maar eens www.aplusbeton.nl

 

Mijn interesses en vaardigheden

Wordpress
Adobe Photoshop
Adobe Illustrator
Adobe Indesign
Adobe Lightroom
Fotograferen
Adobe Premiere Pro
Final Cut Pro

Recente werken

 mooi-dees.nl daisy-van-zoggel

Creatief | Betrouwbaar | Meedenker | Enthousiasteling | Levensgenieter |

Loyaal | Miss-Positivo | Doener | Doorzetter

Mijn interesses en vaardigheden

Wordpress
Adobe Photoshop
Adobe Illustrator
Adobe Indesign
Adobe Lightroom
Fotograferen

Waarom Mooi-DEES.nl ?

Mijn streven is om, te allen tijde, een perfect eindresultaat neer te zetten. Je lezer boeien met informatie en uiteindelijk contact met je op laten nemen of je product te laten kopen. Dan pas is mijn missie geslaagd.

Een eerste indruk krijg je maar éénmaal, dus die moet gewoon beter dan goed zijn.

Na afloop van het project hoop ik dat je zegt: “MOOI-DEES, dat onze paden elkaar gekruist hebben”.

De websites die ik maak zijn duidelijk en opgemaakt volgens de allerlaatste technische specificaties. Tegenwoordig is het steeds belangrijker dat je website goed wordt weergegeven op een mobiele telefoon. Je lezer googled waarschijnlijk eerst op zijn/haar mobiele telefoon voordat de desktop/laptop opgestart wordt. In de lay-out van de websites houd ik hier al rekening mee. Een klantvriendelijke benadering. Een goed begin is het halve werk…dat principe gaat hier zeer zeker op !

De foto’s die ik maak zijn story-tellend. Met een beeld kun je vaak meer vertellen dan met een grote lap tekst. Daarom is het belangrijk om goed na te denken waarvoor de foto bedoeld is. Mijn foto’s zijn niet zomaar een druk op de knop van de camera….mijn foto’s zijn doordacht!

Alle drukwerk die ik verzorg zijn fris opgemaakt en duidelijk van stof. Direct vertellen wat je wilt vertellen, dat is belangrijk! Geen toeters en bellen, geen extra toevoegingen die toch geen waarde hebben.

Recente werken