daisy-van-zoggel

Creatief | Betrouwbaar | Meedenker | Enthousiasteling | Levensgenieter |

Loyaal | Miss-Positivo | Doener | Doorzetter

Mijn interesses en vaardigheden

Wordpress
Adobe Photoshop
Adobe Illustrator
Adobe Indesign
Adobe Lightroom
Fotograferen
Adobe Premiere Pro
Final Cut Pro

Waarom Mooi-DEES.nl ?

Mijn streven is om, te allen tijde, een perfect eindresultaat neer te zetten. Je lezer boeien met informatie en uiteindelijk contact met je op laten nemen of je product te laten kopen. Dan pas is mijn missie geslaagd.

Een eerste indruk krijg je maar éénmaal, dus die moet gewoon beter dan goed zijn.

Na afloop van het project hoop ik dat je zegt: “MOOI-DEES, dat onze paden elkaar gekruist hebben”.

De websites die ik maak zijn duidelijk en opgemaakt volgens de allerlaatste technische specificaties. Tegenwoordig is het steeds belangrijker dat je website goed wordt weergegeven op een mobiele telefoon. Je lezer Googled waarschijnlijk eerst op zijn/haar mobiele telefoon voordat de desktop/laptop opgestart wordt. In de lay-out van de websites houd ik hier al rekening mee. Een klantvriendelijke benadering. Een goed begin is het halve werk…dat principe gaat hier zeer zeker op !

Met een foto kun je vaak meer vertellen dan met een grote lap tekst. Daarom is het belangrijk om goed na te denken waarvoor de foto bedoeld is en welke foto je daarvoor in gaat zetten. Het is mogelijk om mooie bedrijfsfoto’s door mij te laten maken maar ik kan je ook voorzien van een goed advies binnen de foto’s die je al in je eigen bezit hebt. Samen komen we tot een perfect eindresultaat.

Mijn stijl is fris en duidelijk. Direct vertellen wat je wilt vertellen, dat is belangrijk! Geen toeters en bellen, geen extra toevoegingen die geen waarde hebben.

Recente werken

 mooi-dees.nl daisy-van-zoggel

Creatief | Betrouwbaar | Meedenker | Enthousiasteling | Levensgenieter |

Loyaal | Miss-Positivo | Doener | Doorzetter

Mijn interesses en vaardigheden

Wordpress
Adobe Photoshop
Adobe Illustrator
Adobe Indesign
Adobe Lightroom
Fotograferen

Waarom Mooi-DEES.nl ?

Mijn streven is om, te allen tijde, een perfect eindresultaat neer te zetten. Je lezer boeien met informatie en uiteindelijk contact met je op laten nemen of je product te laten kopen. Dan pas is mijn missie geslaagd.

Een eerste indruk krijg je maar éénmaal, dus die moet gewoon beter dan goed zijn.

Na afloop van het project hoop ik dat je zegt: “MOOI-DEES, dat onze paden elkaar gekruist hebben”.

De websites die ik maak zijn duidelijk en opgemaakt volgens de allerlaatste technische specificaties. Tegenwoordig is het steeds belangrijker dat je website goed wordt weergegeven op een mobiele telefoon. Je lezer googled waarschijnlijk eerst op zijn/haar mobiele telefoon voordat de desktop/laptop opgestart wordt. In de lay-out van de websites houd ik hier al rekening mee. Een klantvriendelijke benadering. Een goed begin is het halve werk…dat principe gaat hier zeer zeker op !

De foto’s die ik maak zijn story-tellend. Met een beeld kun je vaak meer vertellen dan met een grote lap tekst. Daarom is het belangrijk om goed na te denken waarvoor de foto bedoeld is. Mijn foto’s zijn niet zomaar een druk op de knop van de camera….mijn foto’s zijn doordacht!

Alle drukwerk die ik verzorg zijn fris opgemaakt en duidelijk van stof. Direct vertellen wat je wilt vertellen, dat is belangrijk! Geen toeters en bellen, geen extra toevoegingen die toch geen waarde hebben.

Recente werken