Ben je op zoek naar een professionele en toch voordelige websitebouwer in

WEST MAAS EN WAAL

 

5

Een website die echt bij je past

5

Een stevige basis voor je onderneming

5

Met teksten die je klant wil lezen

5

En wordt goed gevonden in Google

5

Om zo je concurrent net dat ene stapje voor te zijn

Kom

SNEL & VOORDELIG

ijzersterk voor de dag

Je zoekt iemand die met je meedenkt naar een perfect eindresultaat

Je wilt het gevoel hebben er niet alleen voor te staan

Je zoekt iemand die jouw gedachtes en kladjes vorm kan geven tot een goedlopend geheel

Je wilt zeker niet teveel betalen

Mijn naam is Daisy van Zoggel – websitebouwer en vormgever – en ben woonachtig en werkend in het mooie Maasbommel.

Omdat ik vanuit mijn kantoor aan huis kan werken zijn mijn overheadkosten lekker laag waarvan ik vervolgens mijn klanten weer kan laten profiteren. Mijn tarieven zijn dus met recht messcherp te noemen.

Ik ben er voor starters die aan het begin staan van een mooi avontuur en voor ondernemers die de oude website in een nieuw jasje willen steken.

En of dat je nou een 1-pagina tellende website wilt of een zeer uitgebreide….Of ga je starten met een webshop?

Al vele ondernemers zijn je voorgegaan. Stuk voor stuk tevreden ondernemers die momenteel allemaal goed gevonden worden op het internet. Let wel; eenmaal online is het spel nog niet gespeeld. Dan begint het eigenlijk pas. Wil je blijvend hoog scoren binnen de Google zoekresultaten dan zul je moeten blijven werken aan je site. 

Enkele reviews van mijn klanten

Mijn ervaring met Mooi Dees is zeer positief! De samenwerking was zeer prettig en laagdrempelig. De hulp met het schrijven van de teksten, de adviezen en de uiteindelijke oplevering van de site verliep helemaal naar wens. Kortom dik tevreden!

Susan, Drukken en Zo

Goede en snelle service. Meedenkend in inrichting website en goede contacten.

Henk, Henk Boerman Stucadoor

Onlangs heeft Daisy mijn nieuwe website ontworpen en ontwikkeld. Daisy werkt vlot, accuraat en denkt met je mee. Heel fijn! Ook haar ‚after sale service’ is uitstekend. Kortom: prettige ervaring om met haar samen te werken.

Monique, MK Foodcoaching

Huisartsenpraktijk Maasbommel

Daisy heeft onze website gemaakt, en we zijn meer dan tevreden. Ze heeft goed naar onze wensen geluisterd, en ze had zelf ook goede ideeën.

Het is een prachtige website geworden die in de smaak valt bij onze cliënten.  Als we een aanpassing willen maken is dit altijd heel snel geregeld, mailcontact loopt perfect.

Teksten, design, foto’s, het is een totaalplaatje. Kortom: We zijn erg blij met Daisy!

Van Oort en Van Hal administraties en advies

Toen wij bij Daisy aanklopten voor het realiseren van onze nieuwe website werden wij verrast door haar snelle en gedegen aanpak.
Na een op korte termijn gemaakte afspraak waarin wij onze ideeën spiegelden met haar, kwam zij met tips en advies voor een goede website.
Daisy is een uiterst prettige en flexibele webdesigner die wij al bij meerdere van onze cliënten hebben aanbevolen.

Belinda, Puur in Balans

Met webdesigner Daisy Van Zoggel-Lucius van Mooi-Dees heb ik de afgelopen weken samengewerkt. Super fijn om iemand te hebben die met je mee denkt, je begeleidt, je ideeën kan omzetten naar de website die bij je past en ook nog eens je foto’s maakt. Zij is geen standaard webbouwer, maar begeleidt je van a tot z. Dank je wel Daisy voor dit resultaat. Ik ben er super blij mee!

RAP Cardetailling

Ziet er goed uit! Heb je mooi gedaan zo.

Corine, Bergvital

Krijgen zoveel leuke reacties binnen over de site, echt leuk!

M-Blitzz nagelstyling

Ik wil je nog laten weten dat ik veel leuke positieve reacties krijg op mijn website. Ben er nog steeds heel blij mee en de meeste nieuwe klanten vinden me op deze manier en dat is erg fijn. Voor de zoveelste keer nogmaals dank hiervoor. 😉

Babypraktijk Maas en Waal

Dankzij Daisy heb ik een website waar ik trots op ben! We hebben er samen aan gewerkt en dat voelt fijn. Daisy is toegankelijk, (klant)vriendelijk en spreekt heldere taal. Het is haar gelukt om een website te maken met de uitstraling waar ik naar op zoek was. Ik zeg: een aanrader!

Diergeneeskundig Centrum Maas en Waal

Onze oude website was hard toe aan vernieuwing. Een modernere uitstraling en gebruiksvriendelijker voor bezoeker én beheerder. De laagdrempeligheid en het prettige persoonlijke contact waarbij geen vraag teveel was hebben wij als zeer positief ervaren. Een echte aanrader dus !De nieuwe website is nu zo opgemaakt dat wij hem gemakkelijk zelf kunnen onderhouden.

WIL JIJ OOK SNEL ONLINE GOED GEVONDEN WORDEN?

Z

MET EEN WEBSITE DIE BIJ JE PAST

Z

ZODAT JE EEN GOEDE EERSTE INDRUK AF KUNT GEVEN

Z

LAAT JE LEZER KENNISMAKEN MET JE BEDRIJF

Z

MET ALS RESULTAAT MEER KLANTEN

Z

EN DAARUIT VOLGT NATUURLIJK MEER OMZET

WIL JIJ DIT OOK?

Zo kan ik je helpen

ONE-PAGER

Je wilt zo eenvoudig en voordelig mogelijk starten. Ik maak voor je een website die bestaat uit 1 pagina. Hierop kun je toch alle informatie kwijt die je wilt vermelden. Denk aan bijv. je dienstenpakket, de openingstijden, je naam/adres/woonplaats gegevens, een klein portfolio en bijv. een eenvoudig contactformulier. Uitbreiden kan op een later tijdstip altijd nog…

BASIS WEBSITE

Je wilt wat breder uitpakken met bijv. een 5-tal pagina’s. Zo kun je denken aan een Home-pagina, je Dienstenpakket, Over Ons, Blog pagina en een Contact pagina. Alles wordt opgemaakt volgens jouw huisstijlkleuren en helemaal passend bij jouw bedrijf. De teksten en afbeeldingen die je aanlevert worden goed nagelezen en waar nodig, in overleg, gecorrigeerd. Je gaat ijzersterk voor de dag komen met pakkende teksten.

XL WEBSITE

Je hebt erg veel informatie die je wilt vermelden en wilt gelijk inzetten op goed en groots. Alle teksten/kladjes die je aanlevert worden indien nodig herschreven en afbeeldingen worden passend gemaakt voor op je website. Heb je geen passende afbeeldingen dan kun je gebruik maken van bijv. een stockfoto databank. Uiteraard is het mooiste om eigen foto’s te gebruiken maar soms is dit gewoon niet mogelijk omdat je nog te kort bezig bent. In dat geval zijn er vele uitwijkmogelijkheden.

WEBSHOP

Onlline een winkel beginnen is tegenwoordige tijd bijna eerder noodzaak dan uitzondering. Ik kan je helpen in het opzetten van je shop zodat je vervolgens zelf de winkel vult met artikelen. Of ik kan je volledig ontzorgen. Afhankelijk van je budget is hier een plan op te trekken.

LOGO

Heb je nog geen logo voor je nieuwe onderneming of is je huidige logo aan vervanging toe? Ook hiermee kan ik je verder helpen.

FOTOGRAFIE

Wil je eigen fotomateriaal op je website? Direct je klant laten zien wie je bent en wat je in huis hebt? Na een uitgebreide intake kom ik met mijn spullen naar je toe en gaan we aan de slag. 

TEKSTEN SCHRIJVEN

Vind je het lastig om goede teksten te schrijven? Heb je niet zo goed voor ogen hoe dat je dit het beste aan kan vliegen? Ik kan het schrijven van de teksten geheel voor jou uit handen nemen. Het enige wat ik nodig heb is een goed gesprek met jou en wellicht een paar kladjes. Samen werken we zo naar goed lopende en lekker weglezende teksten.

Kantoor

Bedrijfsweg 7

6627 BC  Maasbommel

Telefoon

(+31) 0655161097

En nu lekker doorpakken…ik help je!