woon je in

beneden leeuwen

en heb je een dijk van een website of webshop nodig?

5

Met een website die echt bij je past

5

Een stevige basis voor je onderneming

5

Met teksten die je klant wil lezen

5

En word goed gevonden in Google

5

Om zo je concurrent net dat ene stapje voor te zijn

Kom

SNEL & VOORDELIG

ijzersterk voor de dag

Je zoekt een websitebouwer in

Beneden Leeuwen

Ik kom naar je toe en bespreek graag alle mogelijkheden met je. 

Wanneer je een nieuwe website wilt gaan bewerkstelligen zul je al snel merken dat er veel kan. Om een gefundeerde keuze te maken is het belangrijk dat je bepaalde overwegingen vooraf maakt zodat je achteraf niet voor verrassingen komt te staan. In een intakegesprek leg ik je alles haarfijn uit zodat jij goed kan kiezen…

Zo kan ik je helpen

ONE-PAGER

Je wilt zo eenvoudig en voordelig mogelijk starten. Ik maak voor je een website die bestaat uit 1 pagina. Hierop kun je toch alle informatie kwijt die je wilt vermelden. Denk aan bijv. je dienstenpakket, de openingstijden, je naam/adres/woonplaats gegevens, een klein portfolio en bijv. een eenvoudig contactformulier. Uitbreiden kan op een later tijdstip altijd nog…

BASIS WEBSITE

Je wilt wat breder uitpakken met bijv. een 5-tal pagina’s. Zo kun je denken aan een Home-pagina, je Dienstenpakket, Over Ons, Blog pagina en een Contact pagina. Alles wordt opgemaakt volgens jouw huisstijlkleuren en helemaal passend bij jouw bedrijf. De teksten en afbeeldingen die je aanlevert worden goed nagelezen en waar nodig, in overleg, gecorrigeerd. Je gaat ijzersterk voor de dag komen met pakkende teksten.

XL WEBSITE

Je hebt erg veel informatie die je wilt vermelden en wilt gelijk inzetten op goed en groots. Alle teksten/kladjes die je aanlevert worden indien nodig herschreven en afbeeldingen worden passend gemaakt voor op je website. Heb je geen passende afbeeldingen dan kun je gebruik maken van bijv. een stockfoto databank. Uiteraard is het mooiste om eigen foto’s te gebruiken maar soms is dit gewoon niet mogelijk omdat je nog te kort bezig bent. In dat geval zijn er vele uitwijkmogelijkheden.

LOGO

Heb je nog geen logo voor je nieuwe onderneming of is je huidige logo aan vervanging toe? Ook hiermee kan ik je verder helpen.

FOTOGRAFIE

Wil je eigen fotomateriaal op je website? Direct je klant laten zien wie je bent en wat je in huis hebt? Na een uitgebreide intake kom ik met mijn spullen naar je toe en gaan we aan de slag. 

TEKSTEN SCHRIJVEN

Vind je het lastig om goede teksten te schrijven? Heb je niet zo goed voor ogen hoe dat je dit het beste aan kan vliegen? Ik kan het schrijven van de teksten geheel voor jou uit handen nemen. Het enige wat ik nodig heb is een goed gesprek met jou en wellicht een paar kladjes. Samen werken we zo naar goed lopende en lekker weglezende teksten.

Kantoor

Bedrijfsweg 7

6627 BC  Maasbommel

Telefoon

(+31) 0655161097

En nu lekker doorpakken…ik help je!