Ben je op zoek naar een websitebouwer

en wil je goed gevonden worden in Google?

5

Met een website die echt bij je past

5

Een stevige basis voor je onderneming

5

Met teksten die je klant wil lezen

5

En wordt goed gevonden in Google

5

Om zo je concurrent net dat ene stapje voor te zijn

Kom

SNEL & VOORDELIG

ijzersterk voor de dag

Je zoekt een websitebouwer in

Druten

Je staat aan de start van een nieuwe onderneming en wilt gegarandeerd goed gevonden worden in Google? Of je bent misschien al wel een poos bezig maar hebt inmiddels een sterk verouderde website?

In beide gevallen kan ik je zeker van dienst zijn.

VOORDELIG

De websites die ik bouw zijn voordelig. Dit kan ik bewerkstelligen doordat ik een kantoor aan huis heb en met mijn jarenlange ervaring snel kan werken. Ik weet waar de kneepjes van het vak zitten om voordelig toch goed voor de dag te komen.

VERSCHILLENDE PAKKETTEN

Ik werk met verschillende pakketten. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om mij de basis-opzet te laten maken en dat je vervolgens alles zelf in gaat vullen. Of je kan ervoor kiezen om veel zelf aan te leveren en mij de fine-tuning te laten doen. Of, is dit allemaal toch nog niet de manier hoe dat jij je nieuwe website aan wilt gaan vliegen, dan kun je de volledige regie aan mij uit handen geven. In dit geval wordt je volledig ontzorgd.

UITBREIDEN KAN LATER ALTIJD NOG

Welke manier van samenwerken je ook kiest? Dit is mij om het even. Ik snap maar al te goed dat je het liefst zo voordelig mogelijk wilt starten.

Uitbreiden kan op een later tijdstip altijd nog….Dat is geen enkel probleem.

In een eerste kennismakingsgesprek vertrel ik je haarfijn wat de mogelijkheden zijn. Wanneer ik jouw wensenpakket goed in beeld heb kan ik hierop een passende aanbieding maken.

Je kunt er zo zelf voor kiezen hoe summier of hoe uitgebreid je ten tonele verschijnt.

Zo kan ik je helpen

ONE-PAGER

Je wilt zo eenvoudig en voordelig mogelijk starten. Ik maak voor je een website die bestaat uit 1 pagina. Hierop kun je toch alle informatie kwijt die je wilt vermelden. Denk aan bijv. je dienstenpakket, de openingstijden, je naam/adres/woonplaats gegevens, een klein portfolio en bijv. een eenvoudig contactformulier. Uitbreiden kan op een later tijdstip altijd nog…

BASIS WEBSITE

Je wilt wat breder uitpakken met bijv. een 5-tal pagina’s. Zo kun je denken aan een Home-pagina, je Dienstenpakket, Over Ons, Blog pagina en een Contact pagina. Alles wordt opgemaakt volgens jouw huisstijlkleuren en helemaal passend bij jouw bedrijf. De teksten en afbeeldingen die je aanlevert worden goed nagelezen en waar nodig, in overleg, gecorrigeerd. Je gaat ijzersterk voor de dag komen met pakkende teksten.

XL WEBSITE

Je hebt erg veel informatie die je wilt vermelden en wilt gelijk inzetten op goed en groots. Alle teksten/kladjes die je aanlevert worden indien nodig herschreven en afbeeldingen worden passend gemaakt voor op je website. Heb je geen passende afbeeldingen dan kun je gebruik maken van bijv. een stockfoto databank. Uiteraard is het mooiste om eigen foto’s te gebruiken maar soms is dit gewoon niet mogelijk omdat je nog te kort bezig bent. In dat geval zijn er vele uitwijkmogelijkheden.

LOGO

Heb je nog geen logo voor je nieuwe onderneming of is je huidige logo aan vervanging toe? Ook hiermee kan ik je verder helpen.

FOTOGRAFIE

Wil je eigen fotomateriaal op je website? Direct je klant laten zien wie je bent en wat je in huis hebt? Na een uitgebreide intake kom ik met mijn spullen naar je toe en gaan we aan de slag. 

TEKSTEN SCHRIJVEN

Vind je het lastig om goede teksten te schrijven? Heb je niet zo goed voor ogen hoe dat je dit het beste aan kan vliegen? Ik kan het schrijven van de teksten geheel voor jou uit handen nemen. Het enige wat ik nodig heb is een goed gesprek met jou en wellicht een paar kladjes. Samen werken we zo naar goed lopende en lekker weglezende teksten.

Kantoor

Bedrijfsweg 7

6627 BC  Maasbommel

Telefoon

(+31) 0655161097

En nu lekker doorpakken…ik help je!