Jij bent

SCHOONHEIDSSPECIALISTE

en ik ben een webdesigner

Kom, laten we samenwerken…

Ga ik ervoor zorgen dat je snel en goed gevonden wordt…

Ik help je met:

5

Het aanvragen en instellen van je domein en e-mail

5

WordPress installeren

5

Samenstellen van je content

5

Eventueel met het schrijven van je teksten

5

Het vindbaar zijn binnen Google

5

Het creëren van een perfecte website

Kom

SNEL & VOORDELIG

ijzersterk voor de dag

Je zoekt een websitebouwer die jou begrijpt

Je zoekt een websitebouwer die vormgeeft wat jij voor ogen hebt

Je zoekt dus een websitebouwer die jouw salon gevonden laat worden op het internet.

Ik kan je daarmee helpen

Ik kan een mooie website voor je maken die ook nog eens goed scoort.

Precies in jouw huisstijl

In de kleuren die bij je passen

En je logo op de perfecte plaats

 

Ik ben er voor starters die aan het begin staan van een mooi avontuur en voor ondernemers die de oude website in een nieuw jasje willen steken.

En of dat je nou een 1-pagina tellende website wilt of een zeer uitgebreide….Of ga je starten met een webshop?

VOORDELIG

Hoe je ook voor de dag wilt komen, ik denk altijd met je mee naar de meest voordelige variant. Zo kom je snel en voordelig toch goed voor de dag.

Ik kan met zeer concurrerende prijzen werken omdat ik kantoor aan huis heb en ik kan putten uit een jarenlange ervaring. Ik weet dus direct door te pakken naar de kern en zonder ingewikkelde omwegen snel te werken.

VERSCHILLENDE PAKKETTEN

Het is mogelijk om voor een standaard pakket te kiezen. Dit kan een one-pager zijn of een basis of XL pakket. Maar heb je andere wensen of weet je dat je op voorhand al dingen toe wilt voegen aan je site? Ook hierin denk ik graag met je mee. Er zijn vele wegen die naar een perfect eindresultaat leiden.

UITBREIDEN KAN LATER ALTIJD NOG

Welke manier van samenwerken je ook kiest maakt mij totaal niet uit. Ik snap als je starter bent dat je het liefst zo voordelig mogelijk aan de slag wilt gaan.

Voor iedere portemonee kan ik een passende website/webshop maken.

Uitbreiden kan op een later tijdstip altijd nog….

In een eerste kennismakingsgesprek vertel ik je haarfijn wat de mogelijkheden zijn. Wanneer ik jouw wensenpakket goed in beeld heb kan ik hierop een passende aanbieding maken.

Je kunt er zo zelf voor kiezen hoe summier of hoe uitgebreid je ten tonele verschijnt.

WAT HEB JE NODIG OM TE STARTEN

5

Digitaal logo

5

Hostingpakket

Dit is evt. ook via mij aan te schaffen. Het voordeel hiervan is dat je zeker weet dat het goed is. Er zijn veel budgetmaatschappijen op de markt die een slechte kwaliteit leveren.

5

Afbeeldingen

Kwalitatief goede afbeeldingen. Heb je deze niet? Dan kun je er voor kiezen om foto’s aan te kopen via een stockfoto-databank. De kosten hiervan zijn gemiddeld genomen een paar tientjes per foto (incl. bewerken voor webweergave).

5

Teksten

Dit kunnen teksten zijn die je zelf geschreven hebt (of hebt laten schrijven). Of als je ervoor kiest dat ik je help met het schrijven van teksten, mogen dit ook kladjes zijn. Na een persoonlijk gesprek kan ik deze kladjes goed voor je verwoorden en lekker lopende teksten maken.

TER INSPIRATIE HIERONDER ENKELE VOORBEELD WEBSITES

Zo kan ik je helpen

ONE-PAGER

Je wilt zo eenvoudig en voordelig mogelijk starten. Ik maak voor je een website die bestaat uit 1 pagina. Hierop kun je toch alle informatie kwijt die je wilt vermelden. Denk aan bijv. je dienstenpakket, de openingstijden, je naam/adres/woonplaats gegevens, een klein portfolio en bijv. een eenvoudig contactformulier. Uitbreiden kan op een later tijdstip altijd nog…

BASIS WEBSITE

Je wilt wat breder uitpakken met bijv. een 5-tal pagina’s. Zo kun je denken aan een Home-pagina, je Dienstenpakket, Over Ons, Blog pagina en een Contact pagina. Alles wordt opgemaakt volgens jouw huisstijlkleuren en helemaal passend bij jouw bedrijf. De teksten en afbeeldingen die je aanlevert worden goed nagelezen en waar nodig, in overleg, gecorrigeerd. Je gaat ijzersterk voor de dag komen met pakkende teksten.

XL WEBSITE

Je hebt erg veel informatie die je wilt vermelden en wilt gelijk inzetten op goed en groots. Alle teksten/kladjes die je aanlevert worden indien nodig herschreven en afbeeldingen worden passend gemaakt voor op je website. Heb je geen passende afbeeldingen dan kun je gebruik maken van bijv. een stockfoto databank. Uiteraard is het mooiste om eigen foto’s te gebruiken maar soms is dit gewoon niet mogelijk omdat je nog te kort bezig bent. In dat geval zijn er vele uitwijkmogelijkheden.

WEBSHOP

Onlline een winkel beginnen is tegenwoordige tijd bijna eerder noodzaak dan uitzondering. Ik kan je helpen in het opzetten van je shop zodat je vervolgens zelf de winkel vult met artikelen. Of ik kan je volledig ontzorgen. Afhankelijk van je budget is hier een plan op te trekken.

LOGO

Heb je nog geen logo voor je nieuwe onderneming of is je huidige logo aan vervanging toe? Ook hiermee kan ik je verder helpen.

FOTOGRAFIE

Wil je eigen fotomateriaal op je website? Direct je klant laten zien wie je bent en wat je in huis hebt? Na een uitgebreide intake kom ik met mijn spullen naar je toe en gaan we aan de slag. 

TEKSTEN SCHRIJVEN

Vind je het lastig om goede teksten te schrijven? Heb je niet zo goed voor ogen hoe dat je dit het beste aan kan vliegen? Ik kan het schrijven van de teksten geheel voor jou uit handen nemen. Het enige wat ik nodig heb is een goed gesprek met jou en wellicht een paar kladjes. Samen werken we zo naar goed lopende en lekker weglezende teksten.

Wat kan er zoal op je website geplaatst worden?

Uiteraard je logo

Ja naam-adres-woonplaats gegevens

Je telefoonnummer

Je websiteadres en e-mailadres

Evt. direct een link om met de mobiele telefoon te bellen (1 druk op de knop)

Je privacyverklaring

Je cookie-vermelding

Je openingstijden

Een (eenvoudig) contactformulier

Je dienstenpakket

Een tarievenlijst

Een afsprakenmodule

Een Google Maps afbeelding

Een eenvoudige button met daaronder de routebeschrijving naar je salon

Producten die in de schijnwerpers gezet mogen worden

Reviews van klanten

Speciale acties

Speciale behandelingen

Etc. etc.

Kantoor

Bedrijfsweg 7

6627 BC  Maasbommel

Telefoon

(+31) 0655161097

En nu lekker doorpakken…ik help je!