Waarmee kan ik je van dienst zijn?

WEBDESIGN

Ben je een starter of heb je al een website maar kan deze wel een nieuw jasje gebruiken? Dan ben je bij mij aan het juiste adres.

Ik denk met je mee en help je op weg. De juiste weg wel te verstaan!

Zoekmachineoptimalisatie (SEO) wordt al meegenomen tijdens de bouw van je nieuwe site en ik help je met het schrijven van pakkende teksten. Vertel me wat je in je hoofd hebt zitten en we gaan samen aan de slag om er iets moois van te maken. Een site die vóór je werkt en eentje die net een beetje beter is dan die van je concurrent.

BEN JE CONCURRENT NET DAT ENE STAPJE VOOR!

Eenmaal online kun je er voor kiezen om ook het onderhoud van je site aan mij uit te besteden. Maar, het is natuurlijk ook mogelijk om dat zelf te doen. Hierin begeleid ik je maar al te graag. 

BEN JE EEN “ZELFBOUWER”

Ook kun je mijn expertise inschakelen als je zelf je eigen website hebt gebouwd. Ik kijk met mijn kritische oog over hetgeen je gemaakt hebt en lees je teksten uitvoerig door. Vervolgens kun je met mijn aantekeningen weer aan de slag om ook op deze manier tot een perfect eindresultaat te komen.

HOSTING

Heb je nog geen domeinnaam? Ben je op zoek naar een betrouwbare hostingpartij? 

Host je bij mij je domeinnaam dat wordt alles perfect voor je ingesteld en geactiveerd. Ook wordt je e-mailadres aangemaakt en ontvang je de bijbehorende instellingen zodat het activeren op je mobiele telefoon/ computer of tablet een eitje is.

FOTOGRAFIE

Heb je een sprankelende of zakelijke profielfoto nodig? Of goede foto’s van jezelf voor op je website? Productfoto’s of wil je je bedrijf goed in beeld gebracht hebben?

Ik kom met mijn professionele uitrusting naar je toe en gaan we er een perfect geheel van maken.

VORMGEVING

Is je logo toe aan vernieuwing? Of ben je een starter die nog helemaal blanco aan de start staat? Heb je drukwerk nodig? Vertel me je hersenspinsels en ik ga wat moois voor je maken. Het is belangrijk dat je goed voor de dag komt. Heel cliché maar een eerste indruk krijg je echt maar één keer….

ALLEEN VOOR ONDERNEMERS DIE IJZERSTERK VOOR DE DAG WILLEN KOMEN

Wil je een afspraak maken?