[fusion_builder_container hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” menu_anchor=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”center center” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” parallax_speed=”0.3″ video_mp4=”” video_webm=”” video_ogv=”” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_loop=”yes” video_mute=”yes” overlay_color=”” video_preview_image=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” padding_top=”” padding_bottom=”” padding_left=”” padding_right=””][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” center_content=”no” last=”no” min_height=”” hover_type=”none” link=””][fusion_text]

Een gratis website ! Wouw !!!gratis website| Mooi-DEES.nl

Iedere ondernemer wil wel een gratis website, toch ? En het mooie is….als je gaat zoeken op het internet dan kom je nog aanbieders tegen ook, waar je gratis een website mag onderbrengen.

In mijn eigen eerste zoektocht naar een website heb ik ook naar dergelijke sites gekeken. Zo op het eerste gezicht ziet het er allemaal geweldig uit. Lijkt bijna op gratis maatwerk….totdat je op zoek gaat naar de kleine lettertjes.

Al heel snel wordt dan duidelijk dat Gratis toch echt wel haken en ogen bevat. In de hele kleine lettertjes is dit doorgaans na te lezen.

Gratis bevat echt wel haken en ogen

Hieronder zie je een opsomming van situaties die je zomaar kunt meemaken en die echt geen uitzondering zijn …..

 1. Je aanbieder stopt er van de ene op de andere dag mee. Heb je eenmaal je website ondergebracht bij een gratis aanbieder dan ga je beginnen met het verzamelen van informatie. Al snel krijgt je website body door de nodige informatie en verzamelde foto’s. Besluit je aanbieder er van de ene op de andere dag mee te stoppen dan gaat al jouw werk verloren. Hou daar rekening mee. Je kunt helemaal nergens op terugvallen.
 2. Eigendom van foto’s en teksten ligt bij de aanbieder. Gratis aanbieders hebben vaak in de kleine lettertjes staan dat de website volledig hun eigendom blijft. Besluit jij dus, om wat voor reden dan ook, van aanbieder te veranderen dan zul je alsnog de rekening gepresenteerd krijgen. Dan is gratis ineens niet meer zo gratis. En omdat je geen keus hebt sta je met je rug tegen de muur en moet je de hoofdprijs betalen om “je eigen” website in handen te krijgen.
 3. Ongewenste advertenties op je website. Je aanbieder mag op iedere plek op jouw website zomaar gratis advertenties neerzetten. Of dat deze wel of niet op jouw business betrekking hebben maakt voor het gemak niet uit. Gratis websites zitten dus vaak bomvol advertenties waar jij niets voor betaald krijgt. Je aanbieder vult er lekker zijn zakken mee. Wil je deze advertenties verwijderd hebben dan moet je daar alsnog voor betalen en vaak zit je dan vast aan een duur abonnement.
 4. Domeinnaam. De domeinnaam, die je kunt kiezen bij een gratis aanbieder, bevat veelal ook de naam van de gratis aanbieder. Bijvoorbeeld www.gratiswebsite/jouwnaam.nl. Wil je met je onderneming klasse uitstralen dan komt dit natuurlijk wel heel goedkoop en knullig over. Een professionele website heeft bijvoorbeeld dit als adres: www.jouwwebsite.nl
 5. Besluit je gratis aanbieder, nadat je website al een aantal maanden in de lucht en operationeel is,  alsnog om maandelijkse kosten in rekening te gaan brengen, dan mag hij dat gewoon doen. De vele uren die je zelf gespendeerd hebt om je website zo mooi mogelijk te maken zijn dan alsnog voor niets geweest. De maandelijkse kosten die berekend worden zijn doorgaans heel erg hoog. Dan wordt al snel de keuze gemaakt om de website op te doeken en is al het werk voor niets geweest. Of…je zit aan een duur abonnement vast.
 6. Je website is niet klaar voor de toekomst. Veel gratis aanbieders gebruiken een vast thema. Dit betekent dat wanneer je toekomstige klant je website op een mobiele telefoon bekijkt, het scherm alleen maar verkleint. De lettertjes worden dan superklein weergegeven en klikken op een link is bijna onmogelijk met je dikke vinger. Je toekomstige klant is dan al geïrriteerd voordat hij aan het einde van je eerste pagina is. Beter is als je website Responsive is opgemaakt. Dan kun je de website heel prettig doorlezen zowel op een mobiel apparaat als op een laptop/desktop. Een gebruiksvriendelijke oplossing en je toekomstige klant heeft een goede betrouwbare eerste indruk van je onderneming.

Bedenk dus goed bij jezelf wanneer je kiest voor een gratis website:

Voor niks gaat de zon op!

Iedere ondernemer is er op uit om winst te maken. Jouw gratis website zal dus op termijn ook echt geld op moeten gaan leveren bij de aanbieder. Is het niet linksom dan maar rechtsom ……. maar betalen zul je uiteindelijk.

Mijn advies is dan ook heel simpel

Laat Mooi-Dees.nl een website voor je bouwen !gratis website

 1. Je bent gegarandeerd goedkoop uit
 2. Geen kleine lettertjes
 3. Geen onduidelijke en ondeugdelijke contracten
 4. Je website is klaar voor de toekomst door Responsive Webdesign
 5. Je krijgt hulp bij het schrijven van teksten
 6. Je website sluit haarfijn aan op je huisstijl
 7. Je website bevat geen ongewenste/ andermans advertenties
 8. Je kunt een eigen domeinnaam kiezen
 9. Uiteindelijk heeft je website de uitstraling die JIJ vindt dat bij je past

Graag ga ik met je om tafel zitten om te kijken wat ik voor je kan betekenen. Gegarandeerd dat mijn prijzen binnen ieders budget passen. Samen gaan we er een prachtig eindresultaat van maken zodat je goed en betrouwbaar voor de dag komt !

Ik spreek je snel,

Groetjes,

Daisy

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]