Dé ultieme tips naar een ijzersterke en gebruikersvriendelijke website

 

Deze tips zijn iedere keer dat je een nieuwe pagina aanmaakt weer opnieuw te gebruiken.

 

VUL ONDERSTAAND JE GEGEVENS IN EN JE ONTVANGT HET E-BOOK – VOLLEDIG GRATIS – PER MAIL.

Let wel: in de mail zit iets vertraging. Het kan dus een paar minuutjes duren voordat deze in je mailbox zit. Heb je na 5 min. nog niks ontvangen check dan even je spam-box.

Deze gids had ik graag gehad bij het samenstellen van mijn teksten voor de website. Ik weet zeker dat ik dan een betere start had gehad.

Erica

Ik heb je tips al vaak teruggelezen. Telkens krijg ik weer andere inzichten en ga ik anders denken en kijken. Ik blijf er zo wel continue mee bezig.

Sven

Heldere en duidelijke tips. Voor mij was het een eye-opener om zo af en toe eens op de stoel van mijn klant te gaan zitten.

Leslie

Ik was een echte starter. Nog nooit een website gehad en absoluut geen ervaring. Na het lezen van deze tips heb ik een veel beter idee gekregen hoe dat ik bepaalde content in moet gaan zetten.

Fon

Soms lees je dingen die zo vanzelfsprekend zijn. En toch als je er beter over na gaat denken komen inzichten. In mijn geval heb ik mijn vriendin ingeschakeld om eens op de stoel van mijn klant te gaan zitten. Ze las de teksten op mijn site compleet anders dan dat ik ze bedoelde. Direct aangepast dus super bedankt voor de waardevolle tips.

Ivo