DAISY VAN ZOGGEL – WEBDESIGNER

DUS JIJ WILT EEN GOEDKOPE WEBSITE?

 

PRIMA, KAN IK VOOR JE MAKEN!

KOM BETAALBAAR MAAR KRACHTIG VOOR DE DAG

WAT HEB IK JE TE BIEDEN

Webdesign

Ik heb diverse, zeer interessant geprijsde, pakketten die ik je aan kan bieden. Het is niet te doen om je op voorhand een exacte prijsindicatie af te geven. Dit is helemaal afhankelijk van je wensenpakket en aan welke functionaliteiten je website moet voldoen. De pakketten beginnen bij 499 euro. Bij ieder pakket dat je kiest mag je rekenen op mijn kennis en kunde. Zo help ik je bij het schrijven van teksten en wordt de zoekmachineoptimalisatie meegenomen. Heb je nog geen goed beeldmateriaal? Ik heb ook een paar abonnementen lopen bij beelddatabanken. Hiervan mag je desgewenst ook gebruik maken. Je gaat pas online als je helemaal tevreden bent over het eindresultaat.

Fotografie

Een goede foto van jezelf, in de juiste setting, heeft een absolute meerwaarde voor je website. Je klant weet graag op voorhand met wie hij of zij te maken krijgt. Een goede eerste indruk is dus belangrijk. Dit bewerkstellig je niet met een of ander vakantiekiekje dat je nog ergens had liggen. Een goede foto, die je product- of dienstenpakket versterkt, gaat zeer zeker tot zijn recht komen op je site.

De tarieven die ik hanteer voor de fotografie zijn absoluut scherp te noemen. 

Zo reken ik 150 euro voor een compleet pakket. Ik kom naar je toe (binnen een straal van 25 km. vanaf Maasbommel), we schieten een aantal foto’s en daaruit kiezen we de 3 beste foto’s voor je website. Deze bewerkt ik voor je zodat ze het juiste formaat hebben om op je website weer te geven.

Ik hou het bewust bij 3 foto’s omdat je website geen fotoboek van jezelf moet gaan worden.

Vormgeving

Kun je ook nog een goed logo gebruiken en heb je bijv. ook businesscards nodig? Dit zit eveneens in mijn dienstenpakket. Kom met je kladjes/schetsen mijn kant op en ik vertel je haarfijn wat de mogelijkheden zijn. 

Voor dit pakket is op voorhand geen prijsopgave af te geven omdat dit volledig afhankelijk is van je wensenpakket.

DIT ZEGGEN MIJN KLANTEN OVER MIJ

Mijn ervaring met Mooi Dees is zeer positief! De samenwerking was zeer prettig en laagdrempelig. De hulp met het schrijven van de teksten, de adviezen en de uiteindelijke oplevering van de site verliep helemaal naar wens. Kortom dik tevreden!

Susan, Drukken en Zo

Goede en snelle service. Meedenkend in inrichting website en goede contacten.

Henk, Henk Boerman Stucadoor

Onlangs heeft Daisy mijn nieuwe website ontworpen en ontwikkeld. Daisy werkt vlot, accuraat en denkt met je mee. Heel fijn! Ook haar ‚after sale service’ is uitstekend. Kortom: prettige ervaring om met haar samen te werken.

Monique, MK Foodcoaching

Huisartsenpraktijk Maasbommel

Daisy heeft onze website gemaakt, en we zijn meer dan tevreden. Ze heeft goed naar onze wensen geluisterd, en ze had zelf ook goede ideeën.

Het is een prachtige website geworden die in de smaak valt bij onze cliënten.  Als we een aanpassing willen maken is dit altijd heel snel geregeld, mailcontact loopt perfect.

Teksten, design, foto’s, het is een totaalplaatje. Kortom: We zijn erg blij met Daisy!

Van Oort en Van Hal administraties en advies

Toen wij bij Daisy aanklopten voor het realiseren van onze nieuwe website werden wij verrast door haar snelle en gedegen aanpak.
Na een op korte termijn gemaakte afspraak waarin wij onze ideeën spiegelden met haar, kwam zij met tips en advies voor een goede website.
Daisy is een uiterst prettige en flexibele webdesigner die wij al bij meerdere van onze cliënten hebben aanbevolen.

Belinda, Puur in Balans

Met webdesigner Daisy Van Zoggel-Lucius van Mooi-Dees heb ik de afgelopen weken samengewerkt. Super fijn om iemand te hebben die met je mee denkt, je begeleidt, je ideeën kan omzetten naar de website die bij je past en ook nog eens je foto’s maakt. Zij is geen standaard webbouwer, maar begeleidt je van a tot z. Dank je wel Daisy voor dit resultaat. Ik ben er super blij mee!

RAP Cardetailling

Ziet er goed uit! Heb je mooi gedaan zo.

Corine, Bergvital

Krijgen zoveel leuke reacties binnen over de site, echt leuk!

M-Blitzz nagelstyling

Ik wil je nog laten weten dat ik veel leuke positieve reacties krijg op mijn website. Ben er nog steeds heel blij mee en de meeste nieuwe klanten vinden me op deze manier en dat is erg fijn. Voor de zoveelste keer nogmaals dank hiervoor. 😉

Babypraktijk Maas en Waal

Dankzij Daisy heb ik een website waar ik trots op ben! We hebben er samen aan gewerkt en dat voelt fijn. Daisy is toegankelijk, (klant)vriendelijk en spreekt heldere taal. Het is haar gelukt om een website te maken met de uitstraling waar ik naar op zoek was. Ik zeg: een aanrader!

Diergeneeskundig Centrum Maas en Waal

Onze oude website was hard toe aan vernieuwing. Een modernere uitstraling en gebruiksvriendelijker voor bezoeker én beheerder. De laagdrempeligheid en het prettige persoonlijke contact waarbij geen vraag teveel was hebben wij als zeer positief ervaren. Een echte aanrader dus !De nieuwe website is nu zo opgemaakt dat wij hem gemakkelijk zelf kunnen onderhouden.

Rose Costa Services

Ik kende Daisy van Zoggel al iets langer dan vandaag. Toen ik hoorde dat zij Mooi-Dees.nl ging beginnen was ik gelijk enthousiast. Ongeveer gelijktijdig zou ik een bedrijf opstarten alleen dan in Spanje. Heel graag wilde ik dat Mooi-Dees.nl mijn website, mijn businesscards en mijn flyers zou ontwerpen. Dit kon alleen niet dacht ik, hoe moet dat als zij in Nederland zit en ik hier in Spanje. Geen probleem vertelde Daisy, we kunnen alles per Skype bespreken en ontwerpen. Zo gezegd zo gedaan. Brainstorm sessies werden er gepland en zo ontstond mijn mooie website. Ik ben ontzettend trots op mijn site www.rose-costa-services. Het is allemaal nog mooier geworden dan ik had gedacht. Daisy werkt snel, professioneel en met zoveel extra service. Nog steeds als ik iets wil veranderen of ik heb een vraag reageert zij heel snel met de juiste oplossing. Zelfs mijn flyers werden hier in Spanje bezorgd. Van A tot Z tot in de puntjes geregeld. Dank je Daisy, ik kan al mijn vrienden en zakelijke kennissen Mooi-Dees.nl aanraden!

Zullen we gelijk een afspraak plannen?