Dit ben ik

Mijn naam is Daisy van Zoggel, getrouwd met Maurice en de trotse moeder van 2 prachtige kerels. Met mijn gezin plus hond Coco woon ik in het pitoreske Maasbommel.

Sinds jaar en dag maak ik vele ondernemers blij met goed bezochte websites, foto’s en of drukwerk. Vanuit mijn hobby bleek hier zoveel vraag naar te zijn dat ik er uiteindelijk mijn beroep van heb kunnen maken. Tot op de dag van vandaag ben ik daar nog altijd hartstikke blij mee.

Wanneer je voor jezelf gaat beginnen of wanneer je een sterk verouderde website hebt nodig ik je heel graag bij mij op kantoor uit. We bespreken alle ins en outs en do’s en don’ts. Uiteindelijk heb je een goed totaalbeeld van wat ik eventueel voor je kan gaan betekenen. Het is belangrijk dat je een goede start maakt en met een betrouwbare webbouwer in zee gaat. Met enige regelmaat bereiken mij berichten dat webbouwers met de noorderzon zijn vertrokken en ondernemers, zonder enige gegevens, achterlaten. Met de handen in het haar kloppen ze vervolgens bij mij aan. Uiteraard begeleid ik ze snel weer goed op weg…

Ga je met mij in zaken, dan mag je rekenen op mijn kennis en kunde en word je, indien gewenst uiteraard, volledig ontzorgd.  Hoe heerlijk is dat?

Kun jij lekker mer je business bezig blijven.

&

Dit is mijn hobby

Fotograferen is mijn lust en mijn leven.

Graag trek ik er in mijn vrije tijd op uit om mooie plaatjes te schieten. Ik ben altijd bezig om het perfecte plaatje te zoeken. Ook in de nabewerking van de foto’s kan ik soms helemaal los gaan.

Neem gerust een kijkje op mijn Instagram