Disclaimer

Algemene informatie
De gegevens op de website van MOOI-DEES.nl zijn uitsluitend bedoeld om algemene informatie te geven. We doen er alles aan om de informatie zo actueel mogelijk te houden. Het kan echter voorkomen dat, zonder vooraankondiging, artikelen/prijzen gewijzigd worden en/of ingetrokken. Daarom kunnen aan deze website geen rechten worden ontleend.

Auteursrechten
Op de website rust het auteursrecht MOOI-DEES.nl. De inhoud daarvan mag dan ook niet zonder haar voorafgaande schriftelijke toestemming worden verveelvoudigd, gewijzigd en/of openbaar gemaakt worden, met uitzondering van de beperkingen die bij de wet zijn gesteld en behalve indien dat nodig is voor het zo efficiënt mogelijke gebruik van deze website.

Hyperlinks
De website bevat hyperlinks naar sites die buiten het domein van MOOI-DEES.nl liggen. Voor deze sites kunnen andere voorwaarden gelden. MOOI-DEES.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze sites en de software die u daarvan zou kunnen downloaden. Het is dus voor uw eigen risico, als u deze hyperlinks gebruikt.

Aansprakelijkheid
Het bezoek aan de website van MOOI-DEES.nl is voor uw eigen rekening en risico. MOOI-DEES.nl sluit iedere aansprakelijkheid voor schade ten gevolge van het bezoek van deze website en het gebruik van de daarvan verkregen informatie of diensten uit, behalve als de schade een gevolg is van opzet door MOOI-DEES.nl.