9 Tips voor een goede professionele website.

Een goede & professionele website:

  1. Wordt goed weergegeven op je mobiele telefoon, tablet en desktop/laptop. Dit heet: Responsive Webdesign
  2. Trekt het juiste publiek. Schrijf je teksten gericht aan je lezer. Dit houdt zijn/haar aandacht vast en zorgt er dus voor dat je “toekomstige klant” op je site blijft.
  3. Sluit naadloos aan op je reeds bestaande huisstijl. Het is belangrijk dat je eenheid creëert in je manier van naar buiten toe treden. Er is niks zo verwarrend als een website die er totaal anders uitziet dan je visitekaartjes/briefpapier.
  4. Bevat actuele informatie. Zorg ervoor dat de informatie die op je site staat up-to-date is. Oude informatie zorgt ervoor dat je klant snel je site verlaat.
  5. Helpt je geld verdienen. De juiste informatie op de juiste plek zorgt ervoor dat je klant geboeid je website doorsnuffelt. Uiteindelijke zal hij/zij contact met je opnemen en zal er wellicht een samenwerking tot stand komen.
  6. Geeft een verpletterende eerste indruk. Bij de eerste klik op je website wil de klant het gevoel hebben bij het juiste adres te zijn aangekomen. Dit is het beste adres om zaken mee te doen…
  7. Is gebruikersvriendelijk. Een gebruik van de juiste kleuren, het juiste lettertype en de juiste lay-out zorgt ervoor dat je lezer de website als vriendelijk ervaart. Geen jungle aan informatie maar helder en duidelijk van opmaak. Korte lijnen en eenvoudige buttons.
  8. Is het online visitekaartje van je bedrijf. De kans is groot dat je toekomstige klant je website bekijkt alvorens je elkaar daadwerkelijk een hand schudt. Voordat je dus de kans hebt gekregen om een visitekaartje te overhandigen moet je er dus voor zorgen dat je digitale visitekaartje – in dit geval je website – de juiste uitstraling heeft en de juiste informatie bevat.
  9. Is opgemaakt door Mooi-Dees.nl . Mooi-Dees.nl is een betrouwbaar adres. Ik denk graag mee met mijn klant om tot een perfect eindresultaat te komen.

7 tips voor een goede professionele website

Graag ga ik met je rond de tafel zitten om zo te komen tot een indrukwekkende website. Neem geheel vrijblijvend contact met me op om te informeren naar de mogelijkheden.